Search This Blog

Tuesday, 24 April 2012

white pearl for sales -

anak kepada ps2 ... ayam tak galak , tp cutting selam .. balung halus .. harga buka rm3500 ... SOLD -
cucu vtec - susah nk amik gambar dia , ayam nie cantik ...dtg tgk kat rebanla ..buka rm1999 ...-SOLD -
last sekali anak ps2 --- ayam baru nk start galak ... klau train hari2 , cepat sket parking ... buka rm2000 ...-SOLD -
harga boleh cerita lagi ... anak2 B,C pun ada byk di reban ST ... tp kena datang pilih sendiri ... kena harga jual , .. klau nk minta gambar ST minta maaf siap2 .. mmg tak sempat ... skrg sgt2 sibuk ..takda masa sgt nk tgk2 ayam ..

ramai duk sms ST tanya , kenapa byk jual ayam skrg ... ikutkan hati ST sayang dan ini antara ayam2 simpanan untuk bon kenyir nanti ... tp apakan daya , skrg ada keperluan yg lebih penting dan perlu di utamakan ...sekarang reban ayam di telipot dah 84 petak.. huhu pening jugak nk manage tu ...  sgt2 sibuk dengan perniagaan skrg nie  ..

ape2pun , majulah hobi serama untuk semua ..bon serama pun skrg tak putus2 ... perkembangan yg sgt2 bagus ..alhamdulillah ..... ok la ,

Assalamualaikum ...

Saturday, 14 April 2012

Kuning siyyor for sales -

Salam serama - sesiapa yg berhajat nk main ayam cutting superB , blehlah risik2 ayam nie untuk buat baka ... ayam nie adik beradik dengan perahu siam ... dari bapak yg sama , ibu ST tak pasti ... nk jual kerana reban mmg dah terlalu sesak .... harga buka rm1600 sahaja ,. ayam saiz B - sesuai untuk wat baka - sgt sayang ayam nie , tp tak ape .. di reban ST dah byk pelapisnya --
pic semasa muda -
pic skrg , ayam mmg 24 jam duk dengan induk  - ekor tengah nuruh --SOLD -
induk2 pun byk ST nk lepas klau kena dengan harganya ... tp kena datang reban sendiri tgk ... 

Tuesday, 10 April 2012

Pembaka For Sales -- SOLD --

Salam serama ---

ada seekor pembaka for sales , ayam cantik , perangai , aksesori pun cantik ... asalnya nk wat baka tp tak jadi .. sape2 berminat blehla calling2 ST ... SUDAH DI JUAL ---



Sunday, 8 April 2012

Anak PS2 for sales --

Anak2 PS2 for sales -- Boleh pilih , sekor rm300 , ambil semua 5 ekor rm1200 ... betina 3 ekor nampak tarik dah .. jantan sekor bleh tahan , sekor lagi belunjur ... letgo murah2 je ..sape dulu dia punya ..

betina putih dah sold -

Thursday, 5 April 2012

Klau dah nk jadi rezeki :-)

Salam serama ---

2-3 hari nie ada seekor serama di reban ST berperangai agak pelik , huhuhu ... tanda2 nk KO ke ape tak taulah ... ape2 pun st share dulu dengan kawan2 ... pelik benor perangai dia .. ayam nie taknak jadi rezeki rakan serama dari KL je , waktu dia ke reban ST dah tawarkan pada dia ... tp dia tolak sebab tak minat ayam ara katanya .... ini lah ayamnya sekarang ---

videonya pun ada --- klau dah nk jadi rezeki , ayam nie cucu kepada vtec ...
video